Onze missie
Kinderen, jongeren en jongvolwassenen die niet bij hun ouders of bij een pleeggezin kunnen opgroeien, opnemen in ons gezin.

Onze visie
Ervoor zorgen dat alle kinderen in ons gezin zich gezien, gesteund en geliefd voelen, veiligheid en structuur ervaren en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen binnen hun mogelijkheden.

Wie zijn wij
Wij zijn Arjan (41) en Hanneke Heikoop (37). Samen met onze 4 kinderen hebben we een gezinshuis in Geldermalsen. 

 

Identiteit
Wij zijn een christelijk gezin, lid van de Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen. Ons christenzijn is verweven in ons gezinsleven en komt naar voren in onze opvoeding. Alle kinderen in ons gezin gaan op zondag mee naar de kerk, we lezen uit de Bijbel, bidden en praten over ons geloof. De zondag is voor ons een rustdag. Dat hoort bij wie wij zijn en dus ook bij ons gezinshuis. We leggen de afspraken die hierop betrekking hebben vast in een soort contract.

Zelfstandig en professioneel
Gezinshuis de Betuwe is een VOF en een zelfstandig gezinshuis. Door ons te verbinden aan diverse partners waarborgen we onze professionaliteit en kwaliteit en hebben we tegelijkertijd de vrijheid om ons gezinshuis geheel op maat voor alle gezinsleden en externe betrokkenen vorm te geven. We zijn een gecontracteerde partij voor de Regio Rivierenland. Daarnaast werken we voor diverse gemeenten op basis van maatwerkovereenkomsten.

 

SKJ registratie, VOG en Keurmerk gezinshuizen
Hanneke is orthopedagoog en heeft een SKJ-registratie als master-orthopedagoog. Beide gezinshuisouders hebben een geldige VOG. Op dit moment werken we aan het behalen van het Keurmerk Gezinshuizen.